Möt mig i Gamla stan..

image
Helt fantastisk enligt Magnus Carlsson själv, hej yesterday säger jag. Känns ju inte så där otroligt ny & fräsch utan precis som en gammal Magnus Carlsson schlagerdänga från vilket år som helst de senaste 20 åren.. Rättvis? Vi får se vad svenska folket tycker i röstningen.. Jag hoppas på Mariette nu, hon är cool och Miss Li är låtskrivare så det känns lovande.

image
Inte många dagar kvar nu till lilla Karisma ska hämtas.. Måste hinna fixa en liten hundkorg hon kan sova i, fina matskålar , mat mm. Jag måste oxå få ordning på de få pappershögar som ligger kvar under ett bord. Lär väl dröja ett tag innan hon är helt rumsren..

Ja, vips var alla bidrag framförda. Min favorit? Nr 1 Linus. Fatta att han höll på med en tatuering till, tycker i och för sig att nog inte behöver fler men han gör ju som han vill. Hur som helst så skulle den ta 480 timmar att göra. Måste vara en stor och avancerad tatuering det.. Min Pippi tog 3,5 timme och det tyckte jag var en evighet.

Till final tror jag Linus går och sedan är jag lite rädd för att Magnus Carlsson landar där, för Mariettes låt tror jag kanske inte riktigt går hem i stugorna. Om en stund vet vi helt enkelt.. Totalt sett så tyckte jag inte att det var bättre än förra veckan.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.