Nytt My 2nd home

image
Längesedan jag var i Cadierbaren.. Tycker mest att mitt nya 2nd Livingroom är Ernst & Young. Måtte det vara klart snart..

När jag anlände Stockholm i dag hämtade Figge och vi åkte ut till Fredriksborg, dels för personalmöte men även för att titta på de nya hotellrummen. Lite bilder kommer under bloggen ikväll. Även om det var isigt och jävligt så är det alltid en fröjd att komma till Fredriksborg. På fredag öppnar vi för säsongen och vi har fullbokat både fredag och lördag:)

Efter mötet på E&Y ska jag iväg och träffa Sofia (hemligt uppdrag:))

image
Det första jag ska göra när jag kommer ner till Marbella är att införskaffa en maskin så att jag kan göra massa goda juicer och bli full av vitaminer & pigg som en mört:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.