Om bord..

Det var så jäkla mycket trafik att jag kom fram till Vikingterminalen 8 minuter innan avgång. Personalen hade därmed lätt panik och glömde helt bort alla stora skyltar uppvisande av id-handling krävs. Spring sa dom och då gjorde jag det:)

Har checkat in i min lilla hytt, med betoning på liten. Den är gigantisk.. Bilder kommer nedanför. Har hunnit ner i shoppen och köpt förnödenheter inkl snus. Även mitt hemliga smuggeluppdrag att smuggla in snus till statens representant är utfört. REA är det på båten minsann, dock ej på snus. Men hittade en fullständigt under grå spetskjol som enligt mina”bevingade” ord kostade ingenting. Hur som helst, halvera en femhundring så har du priset på min underbara spetskjol och det är ju faktiskt nästan ingenting..

Nu ska jag börja läsa styrelsematerial – nytt rekord.. 400 sidor.. ,en kanske tar en liten bloggpaus här i min förnäma hytt:)

image

image

image

Kanske visar jag oxå min fina spetskjol..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.