Det finns inga..

image
..mirakel, en klassiker av Peter Le Marc. Kan konstatera att han i alla fall har helt rätt i det dag. Vaknade, kan inte ens med största möjliga positiva attityd påstå,att jag är frisk.
Men om vi stannar vid Peter Le Marc först, eller för att vara helt korrekt Peter Fransson från Trollhättan. Hur bra är inte han, på den tiden som han var som störst lyssnade man sönder hans skivor och den konsert jag var på för typ 15-20 år sedan på Cirkus var helt magiskt bra.

image
Det finns inget som heter att inte gå på galamiddsgen i dag. Då,får min revisor Thomas Lönnström ”spel”’så det är bara att vila, äta ALvedon och ej att förglömma
image

Behöver ju inte vara den som stannar kvar till sist och jag kommer nog inte vars den som slår klackarna i taket hela natten direkt..

image
Även om arbetstakten kommer att vara väldigt långsam ovh med många pauser så ska jag försöks få lite gjort. Man kan ju göra de där lätta sakerna på To Do listan så att man i alla fall kommer framåt,,

image
För det är nära nu, ljuset i tunneln alltså. Fanns en tid då det nästan kändes omöjligt att komma dit men nu känns det som om man sträcka ut handen och ta på det.. Underbar känsla!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.