Santiago, Love & other drugs

Efter att ha tillbringat ca 2,5 timme hos Benjamin, som bestämt sig för att lyckas få bukt på mitt hår återvände jag till Pappa för en halvtimmes ”powernap”. Sedan var det dags att göra sig iordning för kvällens middag på stan.

image
Kvällens restaurang blev Santiago. En av Marbellas mest anrika restauranger som säkert funnits i över 50 år. Det är så där typiskt spanskt där alla servitörer är äldre distingerade män, propert klädda och har jobbat som servitörer hela sitt liv. Gott var det hur som helst. Har varit där några gånger förut och man blir definitivt aldrig besviken.

image
Tillbaka hos Pappa igen landade vi i soffan framför TV:n och filmen Love & Other drugs. Vi missade första halvtimmen och håller nu på att ”catch up” så att vi hänger med i vad som hänt. Brukar inte vara så svårt i amerikanska romantiska komedier så det ska vi nog klara.

I morgon söndag har vi noll måsten eller åtaganden på schemat. Sol ska det bli och det ska bli riktigt skönt att bara ta dagen som den kommer. En powerwalk – absolut. Har inte varit riktig lika duktig som jag föresatt mig när det gäller Hälsoveckan. Men klart bättre än hemma och att komma igång är väl ändå det som är det viktigaste?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.