Den fjärde dagen..

image
..har varit produktiv. Skrivaren är nu lagad, tack & lov! Utan skrivare är jag nästan oförmögen att få det jag behöver gjort. Men tur man har vänner som är händigare än en själv när nu Bengt vägrar bo under min säng. Har också sorterat upp alla mynt, jag måste vara den person som samlar på sig mest mynt i Sverige. ”Sålde” dem som vanligt till blomsteraffären. Det innebär att mina blommor blev gratis (känns ju så på något korkat sätt) och jag fick dessutom 500 kronor, så jag hade som sagt en del mynt.

Förutom två nya blommande krukväxter köpte jag en lite vår-liknande bukett till vardagsrummet och några enkla långa blommor till sovrummet (vet inte vad de heter men de håller i evigheter).
image

Handlade även mat mm till de kommande dagarna. Men de där hårprodukterna jag behöver hittade jag inte så det får jag försöka göra i morgon på vägen hem från mitt lunchmöte.

Nu ska jag ta en välbehövlig paus och läsa en av de tidningar jag köpte i fredags. Efter det ska jag sortera klart det allra sista så att mitt kombinerade matsals- och skrivbord är välstädat och prydligt så att jag kan sätta full fart att jobba i morgon när jag vaknar.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.