Sidan 364..

image
Så här långt av sidan 364 har varit riktigt trevlig! Utflykt till Nerja där vi hälsade på Madeleine & Oliver (Wilma ej att förglömma, hunden). De bjöd på jättegod lunch i sitt fina & mysiga hem. Solen sken men en och annan kall vind for förbi, men så fort det bara var sol var det ljuvligt varmt på deras terass.
image

image
Vägen mellan Marbella och Nerja var verkligen kuperad och vacker. Värd resan bara det faktiskt. Hela kuststräckan här är vacker om man bortser lite från Fuengirola som kanske inte är det vackraste kusten har att erbjuda. Lite för mycket höghus och turist över det hela för min smak. Kanske är jättefint om man tar sig in stan men det har jag ingen aning om eftersom det inte lockat mig att göra det.

image
Tänk om jag skulle gå och bli brunett 2015.. Omväxling förnöjer sägs det ju, lite ljust brunett så där kanske. Vem vet kanske blir jättefint.. Men tror nog jag ska fundera på det både ett och två varv innan jag slår till och inte vara sådär himla impulsiv som jag kan vara i bland.

Nu tänker jag hur som helst ta igen mig en timme sådär innan det är dags för kvällens middag på Hong Kong.. Precis lite Kinamat sådär dagen innan alla delikatesser som serveras på hotellets nyårsfirande i morgon.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.