Nu ska jag inte..

..vara den som klagar eller så. Är jättetacksam över att ha en andrahandslägenhet på Banérgatan, absolut. Men det är inte riktigt min och det är inte mina möbler, med några få undantag.. Eftersom Tomten inte kom med något sminkbord så kanske han kunde komma med en helt ny lägenhet, bara så där. Det vore väl en bra ide.. Den skulle tex kunna se ut såhär, men det är inget krav:)
image

Skulle bli tacksam även om han kom med tex den här;
image/>

Eller så gör jag helt enkelt så att jag myser till det lite och nöjer mig med det jag har. Det går bra det oxå..

Så här på årets sista skälvande dagar har nog många bestämt sig för att så här ska livet se ut 2015;
image
Visst ska jag oxå ta hand om mig själv bättre. Men inga sådana här ambitiösa Nyårslöften kommer att avges av mig runt 12-slaget på onsdag. Det lämnar jag åt andra:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.