Första dagen..

image
Även om havet självklart är den sida jag föredrar och inte kan leva utan så är utsikten mot bergen klart underskattad av många. Tycker det är så fint med bergsmassivet som omger Marbella. I vår nya lägenhet som blir klar i slutet på januari (om man nu kan lita på det:)) har vi en av våra altaner mot bergen och det är så vackert.

image
I Puerto Banus gjorde jag ett riktigt fynd.. En supersnygg svart byxdress för 30 Euro, det kallar jag ett äkta kap:) Något annat som jag definitivt måste inhandla är ett par bekvämare skor.. Har dumt nog bara packat ner high heels i bagaget. Inte så lämpligt för vare sig promenader på Strandpromenaden eller utmed havskanten i sanden..

image
Så i morgon blir det att ge sig ut och fixa det och lite annat julfix. Flyttar ju till hotell när Ts föräldrar kommer på söndag och sedan tillbaka till Pappas lägenhet igen. Det är typ 150 meter mellan så behåller Pappas lägenhet som kontor under hotellvistelsen för helt superledig är det tyvärr omöjligt att vara. Men ganska mycket ledig & det är bra nog.

image
Lucia har hjälpt mig att tid för mina naglar. Klockan 14.00 i morgon ska de bli lite juliga & fina. Kanske skulle slå till med lite glitter i så är de fina till nyår oxå:) Har förresten hittat min kamera, så glad för det. Ska börja praktisera ordentligt nu under jul/nyårsledigheten. Det är ju så kul att fota, behöver bara öva lite så kanske bilderna kan bli åtminstone dugliga:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.