Andra advent..

image
Inte så mycket adventsfirande för mig under dagen i dag. Massor av rosa streck på To Do listan däremot. Mailboxen är nere på noll – lycka:) I morgon superviktigt möte kl 13.00, ber er att hålla alla tummar måndag kl 13.00 och en timme framåt..

image
Lite socialt ”häng” på kvällen med Oskar & Johanna i Cadierbaren. Trevligt, älskar att sitta där och det känns som mitt ”andra vardagsrum”. Är inte dyrare att ta en Coca-Cola där än på de flesta ställen, borträknat Mc Donalds etc såklart, men miljön är oslagbart harmonisk..

image
Sedan kan jag aldrig hålla mig från att fotografera de vackra blomsteruppsättningar de alltid har på Grand Hotel. Tänk om man hade deras budget.. Det får bli dagens önskan av Tomten.

Nu lite förberedelser inför morgondagens möte och sedan sova så att jag är pigg & skärpt på mötet.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.