Inte mycket..

image
..tid över för bloggande idag. Vilket genomslag mitt inlägg om Sheikh fått. En bra bit över 2000 delningar och en artikel i Expressens nätupplaga är dagens resultat. Frågan är viktig, den handlar inte bara om Sheikh. Jag har lärt mig massor om svensk migrationspolitik de senaste dagarna och jag kan på ett enkelt sätt sammanfatta den: Moment 22.
Migrationsverket skyller på politikerna och politikerna kan inte diskutera eller prata om nyanser i lagen. Lagen är lagen. Punkt.

image
Jag har tappat räkningen på antalet vänförfrågningar jag fått i dag. Inte för att de vill vara vän med mig utan för att de vill kunna följa hur det kommer att gå för Sheikh. Jag har begärt att få vara ombud för Sheikh i den sista instansen. Det är sällan de godkänner ombud men jag håller tummarna att de godkänner det. Sheikh är ett målnummer för dem, jag kan berätta vem som finns bakom målnumret och varför han ska få stanna kvar här hos oss. Tackar därför Tommy Schönstedt på Expressen som ringde mig idag, resultatet en fin och bra artikel om idiotin i lagen. Frågan bara måste lyftas. Aftonbladet har hört av sig och vill följa upp. Jag hoppas verkligen att Sheikh får stanna OCH att man ser över lagen.

Till sist
image
Till alla som delat, gillat och kommenterat. Ni kan inte ana hur rörd Sheikh är över det stöd alla visar för honom och hans situation.

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.