Sovit..

Kan nog konstatera att jag var i behov av lite sömn.. Tror jag har sovit 14 timmar i sträck. Är jag pigg? Nej, inte tillräckligt så jag får se till att försöka sova ett maratonpass till. Om det nu går, hoppas det..

image
Har givetvis inte bara sovit. Varit i Fältan och både köpt mat så att jag kan börja förbättra mina matvanor rejält. Passade även på att köpa ungefär hälften av sakerna till Fredriksborgs adventskalender. Så det känns bra för vilken dag som helst är det ju första december och dags för första luckan..
image
Mycket folk & julpynt ÖVERALLT.

image
Sedan har jag efter tipset från en vän inom media som hjälpt mig skriva om texten om Sheihk (helt på eget bevåg så att det finns människor som bryr sig råder det ingen tvekan om) lagt upp ett offentligt inlägg på FB som sprids snabbt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.