Innan man vet..

image
..ordet av så är det 31/1 och vi får nycklarna till våra nya hotellrum i det röda huset med vita knutar på Fredriksborg..
Sedan är det full fart att möblera och fixa den där extra ”touchen” i varje rum. För att skapa den utgår vi från varje rum och vem rummet är uppkallat efter. De tre första rummen vi ska börja jobba med är Acke, Knutte & Signe..
Som en energigivande uppgift i kväll ska jag skriva briefen om rummet Acke.. Sedan är det bara att börja leta möbler och detaljer:)

image
Men innan kvällen är här så ska jag ut en sväng till Waldemarsudde, hem igen och sedan till revisorn och efter det fixa mina naglar. Därefter raka vägen hem och börja fixa och bocka av på To Do listan. Ingen powernap idag – nattsömnen blir inget annat än usel efter dem..

image
Det blev heller inte några stearinljus och saker till adventskalendern fixade i söndags så det ska oxå göras idag. Så sysslolös kommer jag inte vara i dag. Lika bra att få så mycket som möjligt fixat när man ändå är ute så ska jag se till att få en heldag hemma med super effektivt arbete i morgon..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.