Att ta hand om..

image
..sin hy blir minst sagt viktigare ju äldre man blir. Att stressa, snusa, dricka litervis med Coca-Cola och slarva med sömnen är kanske det jag borde sluta med istället för att tro att en ny créme eller något annat ska uträtta underverk. Ska självklart förbättra mig när det gäller mitt slarvande men inte idag. I dag ska jag förlita mig på ansiktsmask och det där löpande underhållet jag håller på med titt som tätt. Tänkte rekommendera två riktigt bra produkter, har dom inte just nu.. Det är sådana där produkter som man unnar sig när man verkligen gjort sig förtjänt av det. Underverk kan jag väl inte påstå att de uträttar men bra är dom.

image
Mild ansiktsscrubb som inte river sönder ansiktet och man känner sig verkligen REN efteråt.

image
Askunge crémen som den kallas. Den gör verkligen skillnad genom att ge hyn fukt och lyster.

image
Har lite kvar på To Do listan men tänkte sen hoppa upp i soffan och titta lite på TV. Den fungerar nämligen igen, den enkla lösningen var att antennsladden hade ramlat ur. Inte svårare än så och det kunde till och med jag fixa..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.