Det är ju väldigt..

image
..bra att ha en kalender som man skriver upp sina möten osv i.
Vet ni vad som är ännu bättre?
Att man håller koll på vad man bokat in. Tredje gången gillt nu som jag missar mina ögonfransar. Ska tydligen inte ha några ögonfransar fixade..

image
Undrar om jag håller på och blir förkyld.. Fryser lite (tillhör väl i och för sig allt annat än ovanligheterna) så vi hoppas att det inte blir så.. Har vare sig tid eller lust att vara sjuk just nu. Får bylsa på mig ordentligt ikväll och sova länge så är jag säkert frisk & pigg i morgon. Skaldjur till middag ikväll – min absoluta favorit:) Är väl Idol ikväll kanske tittar på det..

image
Skaldjursmiddag är väl en perfekt start på Halloween? Skulle ju åkt till Marbella i morgon men kände att det blev lite stressigt med det så jag åker på torsdag. Kan då känna mig mer på banan och hunnit lämna över till E och lite annat på ett bättre sätt.

Önskar hur som helst er en trevlig kväll & start på Halloween!

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.