All we need..

image
..is love sjöng de så fint på Idol och hela temat för kvällen är just kärlek. Måste säga att tjejerna är helt överlägsna killarna, så om jag inte är helt ute och cyklar så ryker ytterligare en kille ikväll.
Apropå kärlek..

image
..så kan jag nog inte, min högst personliga uppfattning, tänka mig något mindre romantiskt än att mannen i ens liv friar i en Idol studio eller något annat liknande sammanhang. Känns ju helt onaturligt och oäkta fastän det säkert inte alls är det för den som gör det. Själv tycker jag mest att det är pinsamt och hade nog dött om jag utsatts för det (en risk jag inte behöver oroa för mig men ändå)..

image
Kollar på Henrik Schyffert hos David Hellenius. Gillar honom, han verkar ha hög integritet, stå för vad han tycker även om det är obekvämt och ”säljer” sig inte hur som helst. Men det är vad jag tror, har aldrig träffat honom så det är bara hur jag uppfattar honom på distans. David Hellenius är väl en person det nästan bara inte går att tycka något annat än ”Mr Nice Guy” om.

Vilken skara musikaliska barn mamma och pappa Al Fakir fostrat..
Men just den här konstellationen med i Hellenius Hörna tror jag inte riskerar att bli överbokade:)

Ska kolla vem som åker ut ur Idol efter Nyheterna sedan tror jag bestämt det är dags för ”skönhetssömnen”
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.