I hamn..

..och det är jag mer än tacksam för:) Tyvärr hade Josefine rätt.. Under sisådär 4-5 timmar i natt var det ordentlig sjögång. Blev ordentligt gung, kan ju vara ok om det är lite fest typ men sjögung är mindre kul. Fick gå och lägga mig för att undvika alltför mycket ”sjösjuka”
Helt lätt att sova var det inte, man är lite beredd hela tiden på något sätt. Beredd på att det ska hända något alltså. Men är lite mer luttrad nu så den här gången sov jag inte med kläderna på och väskorna packade som jag gjorde en gång tidigare när det var rejäl sjögång.

Som tur var hade jag läst allt styrelsematerial innan sjögången satte igång. Var inte direkt läge att läsa när gungade runt om man uttrycker sig milt. Ska strax hoppa in i duschen för att sedan bege mig till styrelsemötet. Ingen ide att tänka på att vara ute från båten så himla snabbt, då får man bara stå längre i taxikön. Det skulle väl i och för sg vara OK idag ser det ut som, sol och klarblå himmel:) Minns i alla fall mitt misstag första gången jag åkte båten över.. Taxikön lång som kinesiska muren kändes det som och typ 20 minusgrader. Fick väl stå där i den där kön i ungefär 45 minuter, sedan dess har jag inte så bråttom ut från båten.

Har lite fix att göra på båtresan hem men kommer ha en del tid att bara vara..och det ska bli så skönt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.