Kollar på..

image
..Bonde söker fru, har inte sett på säkert två år. Fascineras fortfarande av att de går att köra så många säsonger med samma TV-format och typ ingenting förnyas mellan de olika säsongerna. Det kanske är så att TV-publiken vill ha samma samma helt enkelt. Verkar ju hur som helst resultera i en hel del giftemål och barn i alla fall..

image
På hemresan i morgon ska jag ta en sväng till Taxfree butiken. Inget jag direkt behöver till mirakelväskan bortsett från en dagcreme kom jag just på.. Får se om de har Sisleys ”askunge” créme som de kallar den. Bra är den så den kan jag verkligen rekommendera. Kanske något nytt läppstift skulle pigga upp i höstmörkret oxå.. Ikväll håller jag mig hur som helst i hytten, riktigt fin är den och just nu ligger jag i soffan och kollar på TV.

image
På lördag bär det av till Marbella, fick SMS av Pappa som informerade om att det är 25 grader.. Fram med sommarkläderna igen!!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.