Inte mycket gjort..

image
Den här dagen blev speciell på många sätt. Inget gjort på To Do listan blev det, fanns inte någon kraft till det efter begravningen.

image
Var en kort sväng på Diplomat med fina Clarissa & Cissi D. Tog ett glas bubbel för att hedra Hasse.
Gick efter ett glas medan de andra stannade kvar och några fler skulle ansluta. Var för trött och berörd så kändes bäst att gå hem.

image
Tantvarning för vilken gång i ordningen vet jag inte men tror bestämt det är dags att gå upp en halv styrka i läsglasögon. Sen får jag lov att pallra mig i väg till en 3 butik och skaffa nytt sim kort till min mini iPad. Då går det kanske lättare att blogga än på min iPhone som jag får använda just nu..

I dag vill jag ge en kram till alla men två till Helena N..

Kran

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.