Ålder före skönhet..

..var det någon som sa till mig en gång för 100 år sedan, om jag inte missminner mig var det Johannes Brost. Utan att förhäva mig på något sätt så är jag utan tvekan yngre än honom och om jag inte är lite sötare än honom så blir jag nog totaldeppad.

Finns bara en sak att göra.. Löpande underhåll:)
image
Börjar med ansiktet i dag så får det bli kroppen i morgon. Ordentlig rengöring och sedan den här mirakelmasken ni vet.. Mirakel och mirakel, allt är ju relativt men det blir inte sämre i allafall.

imageimage
I morgon då får det bli lite rakning av ben mm. Pippi behöver oxå lite pyssel, glömmer ofta att smörja in henne med den speciella kräm man ska använda. Men hon håller stilen rätt bra ändå tycker jag nog.

image
Sedan det skönaste av allt, kroppsscrubb. Efter det känner man sig härligt uppiggad och riktigt ren. Hårinpackning får jag slänga in i programmet oxå. Sedan ska man väl vara ”fit for fight” för en ny vecka. Fem dagar sedan är det dags för 12 dagar i Marbella. To Do listan är i princip klar för veckan. Ska ju bland annat till Helsigfors..

image
Det blev Viking Line ändå.. De hade de bästa hytterna tillgängliga. Eftersom jag spenderar sisådär 97% av resan i hytten är det det viktigaste. Att gå och äta själv på en Finlandsfärja eller gå till en bar = uteslutet. Shoppingutbudet är ungefär detsamma vare sig man åker Viking eller Silja, och jag brukar inte direkt shoppa loss på de där båtresorna. Det finns det bättre ställen att göra på.. Mycket bättre.. Ikväll ska jag förresten titta på Så mycket bättre..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.