Helg igen..

..tiden rusar snabbare än de japanska snabbtågen, innan man vet ordet av så är det väl 60-årskris på tapeten.

image
Den här helgen är det fokus på lite småfix men framför allt på skrivande av hemsidetexter. Inte bara texter utan även lite instruktioner hur jag vill att de ska se, lite bildmaterial etc till de som ska designa och bygga sidan. Den tekniska biten är ju som sagt inte riktigt min starka sida här i livet.. Skriva däremot det tycker jag om.

image
Ska ju ge mig ut på lite ärenden oxå och köpa något som är gratis:)
Det enda jag bestämt är att det på ett eller annat sätt ska vara färgglatt. Eller Pippikängor men det verkar näst intill omöjligt att hitta så dom får jag väl fortsätta drömma om..

image
Om sisådär en halvtimme kommer Figge svänga förbi och lämna lite grejer och hämta lite grejer som ska med ut till Waldemarsudde. Efter det är det nog dags för mig att räkna upp en lagom mängd mynt och bege mig till Fältan.. Måste komma ihåg att köpa en ”gå bort” present oxå..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.