Instagram & annat..

image
Tant som man är så är jag något mer aktiv på FB än på Instagram. Men börjar aktivera mig lite då och då på Instagram.. Twitter har jag aldrig orkat engagera mig i men det är väl kanske det som egentligen är mest intressant om man ska vara lite präktig & duktig. Jag föredrar lite happy go lucky bilder blandat med seriösa och genomtänkta inlägg på FB jämfört med Twitter. Kanske är för att jag är blond:) Men hur blond jag än må vara så är det vissa saker som jag då borde förstå men överhuvudtaget inte begriper..

image
Kim Kardashian har 18 miljoner följare på Instagram. 18 miljoner!
Tillsammans med sina systrar har de närmare 60 miljoner följare tillsammans – visst många av dem är väl samma person som följer alla systrarna men även om det skulle vara så.. Det innebär att mellan 18 och 60 miljoner människor tycker att det är intressant att följa vad dessa systrar gör. Jag kanske borde följa dem för jag fattar överhuvudtaget inte vare sig vad de presterat eller vad de gör som är intressant..

I Sverige är det mest modebloggare som har flest följare, ca 700 000 vardera och sedan någon kille som påstås vara Youtube stjärna som har över miljonen följare. Själv följer jag inte direkt jättemånga och bara sådana jag känner..

image
Kanske skulle omvärdera det där med Twitter trots allt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.