Radion skvalar..

..på lite lagom nivå i bakgrunden. Med jämna mellanrum bryts ju musiken med den ena radioreklamen sämre än den andra. Just en har fastnat i dag, inte för att den är sämst på något sätt utan för att jag började tänka..
image
Vore det inte trevligt att gå på date ikväll börjar den med.. Tänk om man (jag) skulle börja gå på dater. Jag vet inte ens hur man gör. Hur börjar man, jag fattar ju inte ens om någon flirtar med en. Eller så kanske det aldrig är någon som gör det och det är just därför jag inte fattar för det finns inget att fatta..
Tänk om man går på en date och allt bara känns tokfel från sekund ett.. Men det har jag sett i filmer att då kan man ha någon som ringer och säger att det hänt något och man måste omedelbart ge sig iväg. Tänk om man själv tycker det är en jätteintressant och trevlig person och den andre verkar allt än road och intresserad. Hur dåligt mår man inte då? Nej, orkar inte tänka på att man skulle vara singel och ut och börja gå på dater.. Finns det kanske kurser? Eller om olyckan nu skulle vara framme och det blev aktuellt att gå på date så är nog det enda raka vara sig själv rätt upp och ner, med en överhängande risk förknippad med det att skrämma bort varenda katt..

image
Har gjort veckans löpande underhåll, inte pga av någon eventuell date utan uteslutande för min egen skull. Men det blir aldrig samma känsla som att gå
på riktigt SPA så det ska jag göra i Marbella. Innan jag åker bara MÅSTE jag få mina ögonbryn plockade, jag vet inte hur länge jag skjutit upp det och nu är krisen ett faktum.. Bara måste göras hur ont det än gör..

image
Kom in på samtalsämnet hudkrämer i går. Finns ju hur många som helst i olika prisklasser som alla lovar underverk. Fick igår lära mig att La Mer gör underverk på riktigt, i alla fall på vissa. Själv har jag kanske passerat möjligheten till underverk men man kanske skulle ge sig på ett försök.. Rätt dyrt är jag rädd för, men får väl kolla upp i alla fall. Det sista som överger människan är ju hoppet.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.