Långärmat..

image
Har försökt få över de uppdaterade löneuppgifterna för lönesystemet som finns på ett USB-minne men får det inte att funka. Jag ska inte syssla med teknik det är ett som är säkert och inte administration heller även om jag är något bättre på det. Jag kommer givetvis hitta en lösning för löneutbetalningen måste ju ske och jag tror inte medarbetarna på Waldemarsudde avstår lönen för att jag inte får till det tekniskt..

imagexfb.se/2014/09/image364.jpg”>image
Nu är det verkligen höst-feeling
och jag måste hitta lite lämpliga kläder att både ha på mig och ta med i packningen till Helsingfors.
Långärmat kommer det bli av två skäl:
1. Vill ogärna frysa som jag typ jämt gör så fort temperaturen understiger 20 grader.
2. Tror inte Pippi tatueringen gör sig sådär jättebra på styrelse-fotografierna som ska tas i morgon.

image
Snart dags att börja med den där packningen, ladda ner styrelse-materialet om det nu inte skulle funka att koppla upp sig. Skulle kännas sådär bra att komma till ett styrelsemöte utan att ha läst en enda sida av materialet innan. Måste kolla när båten går men tror det var 16.30, bäst att dubbelkolla..

image
Skönt att man inte behöver ”piffa” till sig så där jättemycket idag. Förutom att köpa några Coca-Cola och komplettera mirakelväskan så kommer jag tillbringa hela resan helt själv i min hytt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.