Hallå hösten..

image
Nu är den här på riktigt känns det som. Höstkläder – I need you.. Tur att jag snart ska åka ner till Marbella och hämta hem lite till Stockholm. Kan ju låta konstigt att ha höstkläderna där men det är mina vinterkläder där och jag trodde att jag skulle kommit ner tidigare..

image
Känner STORT behov av att få jobba lite kreativt den här veckan. Inte hela tiden men lite uppblandat sådär. Är ju fortfarande en del totalt okreativt arbete på agendan men det är helt ok om jag bara hinner blanda upp det lite..

image
Till exempel med att börja med moodbilder för de nya hotellrummen – det ger massor av energi! Det riktigt kliar i fingrarna att få börja, har en tydlig vision och bild i huvudet.. Både för rummen i det gamla röda huset med vita knutar och för Stockholms största och mest omoderna (avseende faciliteter) i norra Kaponjären.

Men först av allt så här en alldeles vanlig måndag – några telefonsamtal att beta av..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.