Sovmorgon..

image
Ni andra har säkert varit på benen en bra stund. Själv passade jag att ta sovmorgon från väckarklockan på 06.00 igår och i morgon. Skönt.

image
Skrev ju igår att jag skulle sova skönhetssömn men just den biten blev det nog inte så mycket av med såg jag när jag tittade i spegeln när jag kom upp. Åter igen, tacksam är ordet för att mirakelväskan står redo i badrummet så man skapa ett nytt och bättre jag (i alla fall på utsidan).

image
Mötesintensivt i dag som sagt. Hade inte gjort så där jätteont om jag satt på en stol vid det där mötesbordet idag och hade alla möten. Men ska inte klaga, banklokalen kanske inte är så vacker men det överkompenserar Waldemarsudde..

image
Den här kanske man skulle köpa och läsa, intressant att det är just två rävar som är illustrerade på bokomslaget. Skulle även behöva några böcker om:
1. Hur det papperslösa samhället blir en verklighet
2. Hur man hittar Pippi kängor
3. Hur man totalt får bort sin 50-årskris
4. Hur man kan få tråkiga saker gjorda på en nanosekund
5. Är nog ganska många böcker jag skulle behöva om jag tänker efter..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.