Knut & Slut..

image
Hemma efter en lång dag med diverse möten. Långt & konstruktivt möte med köksteamet på Fredriksborg. Mötet var inte på Fredriksborg utan i stan. Långt blev det men som sagt konstruktivt och med bra diskussioner. Nu är mysdressen på och håret uppsatt i en knut på huvudet, tyvärr kan jag inte stänga kontoret för i kväll..

image
Det har rasslat ordentligt i mailboxen idag, har inte hunnit läsa dem så nu måste jag beta av inkorgen annars kommer jag hamna hopplöst efter igen. Måste oxå försöka boka om min hemresa i morgon till ett tidigare flyg så att jag hinner med att träffa Cissi Dahlbom. Hann inte till Waldemarsudde i dag som planerat.. Sedan är det lite andra ”måsten” innan kontoret stänger för ikväll.

image
Ibland önskar man att man hade ett trollspö så man kunde vifta till och simsalabim så var saker lösta eller borta eller vad det nu än må vara. Tror att tex Stefan Löfven skulle vilja ha ett just nu. Läste att ingen har sett till Fredrik Reinfeldt sedan valnatten. Han kanske sover fortfarande efter den intensiva valkampanjen och är antagligen innerst inne lättad över att äntligen få slippa det tunga ansvaret och få en riktigt välförtjänt och välbehövlig vila. Ens egen agenda är ju rena barnleken jämfört och ändå känner man att det ”hopplöst” mycket att göra mellan varven.

Nu mailboxen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.