Mötet..

image
..gick bra så det var i alla fall några elefanter som ställde upp:) Morgontrafiken var ovanligt lugn så att komma i tid var inget problem. Kan ju ta allt i från en kvart till typ tre kvartar att ta sig samma sträcka beroende på vilken tur eller otur man har med trafiken.

image
Eftersom Kalmar tyvärr fick flyttas på grund av dagens möte så fick jag ”oplanerad” tid nu i dag. Ska verkligen se till att rensa i mailen, svara och radera en massa mail som bara hänger kvar. Kommer ta sin lilla tid men kommer vara väldigt skönt efteråt med känslan att vara helt i fas med inkorgen.

image
Sedan har vi ju det här med telefonen oxå.. Hatar att prata i telefon, men vissa gånger måste man ta saker på telefon och inte bara skicka sms och mail. Så i eftermiddag kommer jag ta tag i telefonlistan. Den är inte så lång som tur är..
Ska boka biljetter oxå, till både Kalmar och Helsingfors. Hoppas de har några OK hytter kvar bara, har bestämt mig för att ta båten. Både för att kunna läsa styrelsematerialet i tid men oxå för att jag har en hel del skrivjobb & annat som inte kräver uppkoppling. Det är faktiskt rätt ”mysigt” att stänga in sig i sin hytt, knut på huvudet & mysdress på och sedan läsa styrelsematerial och annat i total lugn och ro.

Teresa & Zenon kommer ju i eftermiddag istället för som vanligt i lördags så ikväll kommer jag ha en totalt nystädad lägenhet, nybäddad säng.. Nästan värt några blommor det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.