Landat i soffan..

image
Kommer vara på språng typ hela dagen i morgon, så nu har jag stängt kontoret för idag och hänger i soffan för att ladda batterierna inför morgondagen. Kommer såklart titta på det som just nu är typ det enda program jag ser på med två ögon, Million Dollar Listing. Sedan är det dags för skönhetssömnen..

image
Först i morgon möte med banken sedan är det dags för möte med Noomi & Co och köksplanering inför höst/vintersäsongen. Är ju inte direkt jämn beläggning över året och är därför ganska svårplanerat. Sommaren så klart högsäsong, sedan hyfsat i september med en hel del konferenser. Tunnar ut under oktober och blir typ dött i november för att sedan bli lite high season igen i december och Q1 vet ju alla hur det brukar vara. Upp & ner helt enkelt.

image
Efter kökmötet iväg till Waldemarsudde för lite möten där. Bland annat julbordsplanering och lite annat. Måste komma ihåg att kolla in den nya museishopen som de byggt om under sommaren. Dom har pratat så mycket om hur fin den skulle bli så det ska bli kul att se. Kul oxå att träffa Cissi Dahlbom såklart och Sanna och Henke…. Miljön på Waldemarsudde är verkligen fin och vår verksamhet har stor utvecklingspotential.

image
Skagen, jag vet inte hur många år jag velat åka till Skagen. Men av någon anledning har det inte blivit av. Har varit på väg att boka några gånger och velat mellan Rut på Skäret och något annat hotell men har inte fått till det och ”verkställt” bokningen. Har någon oerhört romantisk bild över hur det är, att gå i sanddynorna, se målningarna av Skagen målarna och bo på något av de charmiga hotellen. Någon gång ska det bara bli av..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.