Antioxidanter, skor & jobb..

image
Har fått i mig min dagliga dos av antioxidanter och vitaminer genom skålen med blåbär som varit rutin ett tag nu. Får passa på medan de finns färska för frysta går bort.. Dagen har bara flugit iväg (som vanligt). Har definitivt inte nått målet med mailboxen så får sitta och beta av lite i soffan som vanligt. I morgon slipper jag gå upp kl 06.00 i alla fall och bara det är lycka.

image
Jag har ju en stor förkärlek för skor, har inte hittat de där Pippi kängorna jag ser framför mig att jag vill ha i höst/vinter. Kan inte påstå att jag letat, att de skulle dyka upp här hemma eller på nåt möte eller i mataffären är inte direkt troligt så det är inte så konstigt att jag inte hittat dem. Men kanske gör det när jag minst anar.. Det vet man aldrig. Det jag däremot vet är att hur mycket jag än tycker om skor (och ibland lite knasiga skor) så var nog de här bland de fulaste jag sett. Lova att spärra in mig om jag kommer gående i ett par sådana här för då har 50-årskrisen gått överstyr.

image
Till helgen ska jag ta och ”höstpynta” lite, tänker ta inspiration från den här bilden och hitta lite ljusa toner istället för det höstmurriga och orangea som man brukar koppla ihop med hösten. Börjar få ordning på högarna och till helgen ska de vara borta och lägenheten ska inte kännas som en blandning mellan ett rörigt kontor och ett hem utan bara ett hem.
Så ut med papper och in med lite mysfaktor..

image
Tyvärr har en viktig nyckelperson blivit sjuk och kommer vara borta minst ett par veckor. Jättetråkigt och jag hoppas att hon kommer må bättre av vila och slippa stressen ett tag. Det har ju minst sagt varit ett intensivt år med flera uppstarter och högt tempo. T som blev och är sjuk, ja på latsidan kan man inte säga att någon i våra företag har legat. Nu får Figge och jag tänka till och planera för hur vi hittar struktur i arbetet under frånvaron, men det som allt annat löser sig på det ena eller andra sättet..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.