Den rosa pennan..

..har använts flitigt idag. Så skönt med överstrykning efter överstrykning.

image
Möte 17.30. Tur man är tjej så att man har sin lilla eller stora mirakelväska att ta fram och simsalabim så ser man väsentligt piggare ut. Den väskan kommer komma till användning den här veckan för schemat är rätt så intensivt med både möten, resor och det sedvanliga administrationsjobbet. Ska däremot verkligen försöka få till det så att jag kan gå på den där återträffen den 18/9, vore så kul att träffa en massa gamla härliga kollegor från Cloetta Fazer tiden.

image
Ska ta världens kortaste powernap nu på sådär 30 minuter innan det är dags att göra snabbt fixa till mig och bege mig till mötet. Inget jättelångt möte som tur är så jag är säkert hemma igen vid åtta-tiden. Lite fler streck idag ska allt till innan jag känner mig helt nöjd med dagen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.