Har sovit som..

image
..Prinsessan på ärten. Somnade nästan direkt och sov lääänge utan att vakna en enda gång. Så skönt att känna sig helt i alla fall nästan helt utvilad när man vaknar:)

image
Att det dessutom är lördag gör ju inte saken sämre. Har förvisso jobb att göra men mycket tystnar, som mailbox, sms och annat. Så även om jag behöver jobba en lördag så är det lite mer harmoni och lugn kring ”jobbandet” Man pausar lite när man vill, har inga tider eller deadlines att passa. Skulle passa mig rätt bra om det var lördag varje dag i sisådär två-tre veckor framåt, sedan kan allt ”go back to normal”..

image
Lite senare i dag ska jag gå ner till Fältöversten och köpa den där buketten (färgglad ska den vara) såg också att en av mina krukväxter gått ur tiden.. Får ersätta den oxå. Ledord: Lättskött (som vanligt).

image
Ska ”bulla” upp med massa snacks oxå till kvällens partiledardebatt. Sista dagen innan det är dags för många att bestämma sig. Är helt livrädd att Jimmie Åkesson och hans partikompisar ska göra ett rekordval.. Usch & fy men tror tyvärr det. Nu är ju han inte med i kvällens debatt utan det är bara Reinfeldt och Löfven..

image
Kände att jag måste avsluta med något mer positivt.. När jag är i Fältan ska jag köpa nya rosa överstrykningspennor, de jag har håller på att ta slut:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.