Försöker igen..

image
..att hålla kommentarsmöjligheten öppen, känns så tråkigt att det inte går att kommentera utan det kommer via sms eller annat. Bengts tips uteblir, kommentarer i allmänhet blir färre så jag ger det ett försök och hoppas att jag lyckats med inställningarna..

image
..så att jag slipper de typ 100 jäkla Spam meddelandena som är ingenting annat än reklam för olika web-försäljnings sajter.. Från Kina på kinesiska och Gud vet var allt skräp kommer ifrån.

I morgon ska jag definitivt gå till Fältan och köpa de där blommorna till mig själv. Lite annat som måste inhandlas oxå.
Nöjd med frekvensen som rosa pennan använts idag, fortsätter imorgon. Söndag ut till Värmdö, både för att rösta och åka till Fredriksborg. Ska passa på att äta Brunchen, om ni inte varit där och ätit den, gör det om ni kan. Själv kommer jag som vanligt äta så många av Noomis revbensspjäll att jag är mätt i flera dagar efteråt.. Ska även passa på att ha några möten när jag är där och sätta ihop en liten projektgrupp för mitt projekt med Stockholms coolaste och mest omoderna hotellrum..

Nu däremot ska jag sova..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.