I tid..

Ja, då var allt klart. Genomgången med Laura, en sista kolla att man inte glömt något, just som jag skrev det kom jag på datasladden.. Tur, för förra gången jag glömde en den var det ett jäkla ”meck” att hitta en ny som passade till min dator.

Det brukar ju blåsa när jag ska flyga, gör det det idag? Självklart, men inte alls lika mycket som de föregående gångerna så jag ska nog överleva det. Pga sprutan och medicinerna får jag inte dricka mitt sedvanliga glas champagne men det är bara att bita ihop. Det tar ju trots allt bara fyra timmar..

Landar vid 18.40 – bra tid, så man är hemma senast runt 20.00 tiden så man hinner få lite kväll innan man stupar i säng.
Just det flygbiljetterna till Kalmar.. Glömt.. Måste lösas..

Dags att ge sig av mot flygplatsen och mot Stockholm:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.