Glatt återseende..

image
Total lycka att äntligen få krama och gosa med världens finaste Sigge. Precis som väntat var han sur och uttryckte sitt missnöje mot mig och min långa frånvaro i säkert en halvtimme men den kunde han inte vara sur längre:)

Vi har tillsammans i soffan tittat med ett halvt öga på Morden i Midsomer men vi missade vem mördaren var så vi var inte direkt engagerade. Annars är det verkligen sommar på tisdagar med Allsången följt av Morden i Midsomer.

Har lyckats få till bokningen av flygbiljetter i morgon, med Kalmar flyg. Nu kommer jag be en stilla bön att det inte är något litet proprellerplan eller så för då vet jag inte om jag kommer våga kliva på. Kan ju inte gärna bälga i mig champagne heller, dels för att det är på morgonen och dels för att jag ska träffa Tillståndsmyndigheten. Min lämplighet lär knappast gynnas av att jag kommer och luktar alkohol eller i värsta fall är påverkad av champagne. Så med andra ord bara att bita ihop.

image
Ska bli kul att komma till Kslmar i morgon, både för att träffa Begic & Lotta så klart men även för att se hur arbetet med restaurangdelarna vuxit fram sedan jag var där sist. Det är nu en knapp månad kvar till vi öppnar..
Tiden rusar som vanligt fram, är inte ett dugg orolig för att Begic & Lotta har koll på allt men det är ju en massa annat som ska på plats både administrativt och marknadsmässigt. Men det kommer gå vägen, det brukar göra det om man bara bestämmer sig för det..

Sedan finns det förstås alltid saker som ligger utanför ens egen kontroll men vi får be till Gudarna att även detta funkar..
Flyger 09.00 så det blir en tidig morgon för mig. Det är ungefär vid den tiden jag brukar gå upp så bäst att ställa båda mobilerna. Vill inte ha en repris av när jag & Figge skulle flygs till Kalmar sist..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.