En blåsig söndag..

I dag blåser det friska vindar och det är till och med ett och annat moln på himlen, det var ett tag sedan. Ska i väg på lunch med ett gäng kompisar och sedan en tjejsnacks session med lite Cava efter det. Blir nog en bra söndag får vi hoppas.

Är ju klar med målen för 2014, och som man lärde sig på Coca-Cola tiden ska man alltid sätta SMARTA råd, dvs de ska vara mätbara, realistiska mm mm. Så jag har knappast satt några oöverstigliga mål eller orealistiska såsom att jag ska 10 år yngre ut innan året är slut, vinna på Lotta eller annat utan högsta basala vanliga mål.
image
För att känna lite press på mig så väljer jag att offentliggöra dem, det funkar nog som en extra ”push” när motivationen tryter för det gör den ju alltid till och från på något sätt:
1. Powerwalk 4-5 gånger/vecka minsta total sträcka 25 km
2. Börja plugga spanska 30 minuter/dag eller totalt 3,5 timme/vecka
3. Genomföra den mini MBA jag anmält mig till med högt resultat
4. Nå ett snitt om >100 läsare på bloggen varje dag
5. Behålla nuvarande vikt (+/- 1 kg)

Så simpla var dom, men det kommer ända krävas både tidsplanering och Diciplin för att klara av dem på ett bra sätt. Det jag däremot inte kommer att avslöja är mina 50 things to do, dom behåller jag för mig själv:) Men jag kommer ju berätta om dem här allt eftersom dom görs.. Är ju inte jag ensam som styr över om dom blir av alla gånger eftersom vissa även involverar andra personer. Nej, en date med nyskilde Antonio Banderas står inte på listan det hade varit en bombsäker failure och det vill man ju inte riskera att ha med på listan. Den är i realiteten väldigt jordnära och många skulle säkert tycka att den var rätt trist, strunt samma det är 50’saker jag vill göra & det är det som räknas.

Nu är det snart dags att hoppas in i duschen och försöka göra sig lite ”snygg” till lunchen på Trocadero..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.