Lite svalka..

image
Varmt är det på terassen, ska såklart inte klaga på sol & värme men kände att det var dags att gå in och svalka av sig lite & ta en iskall Ooca-Cola.. Har ju snart kommit upp i tretimmars gränsen oxå som jag är benhård med..

image
Har fått lite gjort där i solsängen i alla fall. Mina mål för andra halvan av 2014 är nu satta och klara. Har kommit en bra bit på vägen på mina 50 things to do. Delar upp dem så att 25 är för Stockholm och 25 för Marbella, innan lampan släcks för den här dagen ska listan vara klar. Nu gäller det bara att diciplin att jobba på målen och tid för 50 things. Tid skapar man sig, bara man vill tillräckligt mycket. Kan ju inte bara skylla på att man har för mycket jobb. Energipåfyllnaden är superviktig då blir man piggar och jobbar mer effektivt så att man får tid för ännu mer roliga saker. Bara positivt alltså:)

En halvtimme sisådär till i solen får räcka för idag.. Sedan lite fix och jag tror nog att tar en kort sväng in till stan i kväll men har inte riktigt bestämt mig. Oåterkalleligt har jag i alla fall meddelat att jag kommer utan kavaljer till bröllopet, var lika bra att göra det direkt medan men hade lite mod i sig. Mod kan ju svikta som vi alla känner till, eller hur? Men om man nu är så modig att man går utan kavaljer så bara måste man väl vara värd att känna sig extra fin, så det kanske blir en ny klänning ändå trots allt.. Klädkoden till bröllopet är inte helt tydlig så det kommer nog vara väldigt blandad klädsel men det tycker jag bara är kul. Stela frack bröllop har man ju sett sin beskärda del av genom åren.

Nej, nu hoppar jag upp i solsängen igen för de där sista 30-45 minuterna för i dag.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.