Hört den förut..

Hemma sedan en timme efter ett heldagsmöte med Figge, högt & lågt men all together ett nödvändigt och bra möte. Vi hann med ett bra möte med Dagens Industri oxå för att planera lite annonsering framöver.

Nu är jag rejält trött.. Men har lite att fixa innan jag kan stänga ner butiken. Åker ju imorgon kväll igen. Allt är packat för jag har om jag ska vara ärlig inte ens hunnit packa upp sedan jag kom hem i lördags natt. Bland annat ska jag göra två saker ni hört en sisådär 100 gånger förut.. Morgondagens To Do lista och måla naglarna..

image

Planet i morgon går ju inte förrän vid 19-tiden så ska hinna med en del i morgon innan Pappa kör mig och fixar ett nytt tillfälligt pass.. Det tredje i ordningen, slarv kallas sånt..

Ska hinna med att fixa till en annons oxå men saknar två pressbilder och deadline är i morgon kl 12.00 så det kommer bli en kamp mot klockan det för att få fram dem. Men det bara måste gå..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.