Installerad..

image
Installerad och nästan klar i lägenheten i stan.. Ett dilemma kvarstår – bristen på garderober. Blir väl till att ha vissa saker i någon resväska eller fortsätta sälja på Tradera:)

Har hunnit med en tur till blomsteraffären och givetvis hade jag några elefanter med i packningen från Bullerbyn..
image
Mer grejer ska hämtas i nästa vecka sedan ska vi väl vara klara..får jag hoppas..

Har påbörjat jobbet med att få balkongen lite fin men har en bra bit kvar innan den är som min ”moodbild” är..
image
Huvudsaken är att det nu i alla fall är något som lever på balkongen, det var det inte i morse. Ska hämta lite krukor och annat på Värmdö och har en ide om att bygga en bänkvariant. Ja, ni får se när det är klart.

Målet är att att allt som kommit hit nu ska vara uppackat och upphängt/placerat på sin rätta plats innan sängdags i morgon.
Inget oöverstigligt mål. Nu ska jag göra en to do lista., har lite väl många grejer i huvudet som jag missat få ner på listan. Missade till exempel att jag hade klipptid i onsdags när jag satt på flyget, en grej av flera som råkat falla bort så bäst att ALLTID hålla lista & kalender uppdaterad…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.