Saker man borde..

..ha gjort.. Tyvärr sov jag inte hela natten utan att vakna vilket jag borde. Kom då på en hel del saker jag borde ha gjort..

image
Jag har säkert varit i Paris fyra gånger men har aldrig varit uppe i Eiffeltornet. Hur sjukt är inte det. Har helt enkelt inte haft tid men det är ju sannerligen en sanning med modifikation – vill man något tillräckligt mycket skapar man tid på ett sätt eller annat..

Har säkert varit i Vendeig 6-7 gångers har jag åkt gondol. Självklart inte, det beror dock inte på tidsbrist utan snarare på en för tom plånbok när jag varit där..

image
Bor nu sisådär en halvtimme från Malaga, har jag varit där. Har jag varit på Picasso Museet? Nej, det närmaste jag kommit Malaga är flygplatsen och för Picasso äR det pizzerian med samma namn i Puerto Banus..

Nej, någon bra turist är jag inte.. Men jag har sett en väldans massa annat, tex klädbutiker, folkliv & annat som egentligen utgör hela staden.. Så även om jag om jag ”missat” måstena har jag upptäckt så mycket annat av ”stadens själ”..

Det kan ge en så mycket mer och en mycket bättre bild över en stad att vandra gata och gata ner, slinka in i butiker, caféer och se stadens riktiga liv än att gå på stadens måsten..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.