Fake on the outside..

..är helt OK tycker jag. Varför inte ta till de medel som finns för att känna sig finare än vad man kanske egentligen är,
Fake on the inside är däremot en Big no no, både gentemot andra och att du faktiskt skadar dig själv.

image
Jag har ju en väldig massa hårstrån, tyvärr är dom typ tunnast i värden så något svallande hårfall kan jag aldrig få om jag inte tar till lite hjälp på vägen, dvs fake. Har nu ett svallande och ett rakt lång hår som man enkelt kan ståta med till en total kostnad on ca 450 kr = Gör mig gladare = bra fake.
image

Något annat av fake karaktär som man (i alla fall inte jag) inte klarar mig utan är mirakelväskan. Den kan göra underverk typ varje dag:
image

Solbränd hy gör verkligen oxå underverk, mer än mirakelväskan faktiskt för då ser man äkta pigg & frisk ut. Så 2-3 dagar till i solen så ska jag nog se riktigt pigg & glad ut:) Mina ögonbryn däremot är i akut behov av hjälp.. Tycker att det gör så ont att jag precis ALLTID drar mig långt över alla gränser innan jag tvingar mig själv att ta i tu med det. Kanske skiljer våga samla mod och ta ta tag i det nästa vecka, bäst att börja kraftsamla nu.

Sommarklippning är det oxå fas för nästa eller veckan därpå. Är precis som ett vanedjur, går alltid till Jenny för håret och Linda Vista för naglarna. Undrar om jag tror att det är farligt att byta?

Kikar ut genom gardinen och ser en klarblå himmel & sol, ska bli något svalare idag men allt är relativt i går var det 28 grader i skuggan. I övrigt kommer jag tänka väldigt mycket på teamet på Fredriksborg som har sitt första sommarbröllop i kväll, måtte de vara lika soligt som här om än inte lika varmt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.