Värmeslag?

Nej, nu blev det helt enkelt för mycket sol och värme för i dag. Har tagit ”skydd” i skuggan inomhus och ska fixa lite innan jag gör mig iordning för att åka in till Gamla stan.

image
Nu ska jag inte köpa dom här men dom hade passat riktigt bra till min Hippiekjol.. Finns ju så otroligt mycket snyggt att köpa om man som jag fullständigt älskar kläder,skor och väskor. Tur jag har kommit på modellen men sälj först och köp sen..
Buden kommer in på de nya grejerna jag la ut i tisdags så vi får se hur många tusenlappar jag får in den här gången.. Spännande varje gång..

Ska komma i håg att ta lite bilder på min Hippiekjol och lite annat snyggt i skyltfönster vi passerar.. Kommer så klart inte att köpa allt men kan ju ändå visa för lite inspiration..
Mitt radar sikte är ju inställt på kängor och det kommer jag med all sannolikhet inte att hitta förrän till hösten..

image
En sak vet jag i alla fall, jag kommer inte ha Converse på mig ikväll.. Tror kanske jag skickar en bild innan jag ger mig av.. Vi får se om jag känner mig tillräckligt ”happy” annars får det vänta tills jag fått lite mer färg & ser sådär pigg och frisk ut som är målet med min minisemester..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.