Lite sena..

image
Ikväll är det en absolut helt underbar sommarkväll, solen skiner och det är fortfarande rejält varmt. Vi har blivit lite försenade, T är ju inte helt frisk och mår inte riktigt 100 just nu så vi hoppas att det bättrar sig så att vi kan komma iväg. Behöver ju om inte annat så i alla fall äta middag.

På vägen från garaget till restaurangen på taket ligger affären där de har Hippiekjolen så det ska vi nog hinna med. Nej, jag tänker inte bli Hippie men det var något som jag bara älskade med den där kjolen. Jag tror den påminner mig om Bobbadilla, Village filmen Hair och allt så himla roligt man hade på den tiden när man var 15-18 år..

image
Så att bli en tvättäkta Hippie och flytta in i en gammal folkabuss och leva helt rotlöst kommer inte hända, med eller utan Hippiekjol. Tänk att jag aldrig kan få nog av kläder och skor (väskor ej att förglömma). Trodde att det kanske skulle avta lite nu när man gått och blivit tant, men icke det är fortfarande lika kul.

Hörde att det regnade i Stockholm, jag ska be till vädergudarna i äkta Hippiestil så att vädret blir fint i morgon när vi har bröllop på Fredriksborg. Är det något jag önskar precis varenda brudpar förutom evig lycka så är det sol & fint väder på bröllopsdagen.. Gör all skillnad i världen både för inramningen som hela bröllopsfesten..

Jag minns vårt bröllop, det hade varit soppigt väder hela veckan innan bröllopet men på själva bröllopsdagen sken solen och det fina vädret höll i sig till 22.00 tiden då det började duggregna. Det kallar jag tur eller hjälp av högre makter..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.