Hippiekjolen..

image
Hippiekjolen som jag såg i skyltfönstret får vänta med att bli ”utvärderad” och eventuellt inköp. Efter att fart runt mest hela dagen bestämde vi oss för en lugn och stilla hemmakväll..
Passar bättre att åka in till Gamla stan imorgon när vi varit hemma hela dagen och solat & slappat än att ge sig iväg en gång till i dag helt enkelt.

Blommorna på terassen frodas så de har fått litervis med vatten, sol & och lite vindar torkar ut dem snabbare än kvickt. Palmerna klarar väl det rätt bra men värre med de blommande växterna. Här kommer den utlovade bilden på vår ena vita oleander som växt så det knakat de senaste veckorna.. Blir ännu vackrare när det är riktigt mörkt ute:)
image

Ska bli så otroligt skönt att bara gå ligga i en solsäng en del dag i morgon.. Har två böcker med mig så jag har att läsa om jag skulle bli lite rastlös men ska verkligen försöka att bara vara och totalt koppla av.. Då slipper man dessutom märken av solglasögon i ”solbrännan”.. Ska även vara pysslig i morgon med växterna och plocka vissna blommor mm så att det blir riktigt fint och blommorna glada:)

image
Apropå glad, det blev jag verkligen i dag på Lotus. De har knappt tid att träffa oss, det är ett väldigt gott tecken.. Massor av listningar & visningar.. Nu rullar det mer och mer för varje dag, så himla kul!!

Ser fram emot fyra långa slöa lediga dagar innan jag tyvärr måste flyga hem. Hemma några veckor sedan åker vi ner efter midsommar igen och stannar några veckor. Augusti kommer att bli en intensiv månad så då är det läge att vara hemma.. Öppning av Kalmar med allt vad det innebär, invigningar i flera omgångar mm mm. Under de lediga dagarna ska jag läsa på om förslagen till invigningar så att vi kan spika allt med Kalmar kommun och Kalmar Slottsledning när vi kommer hem..

Klockan är 22.30 och temperaturen är 25 grader, i morgon ska det bli strålande sol och 28 grader i skuggan – solstol here I come!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.