Vinande vindar..

..höll i sig hela natten och orsakade givetvis ett strömavbrott. Somnade väldigt sent eller tidigt beroende på hur man ser det och vaknade av telefonen 08.40.. Strömavbrott, löste sig dock hyfsat snabbt. Man har ju varit med om strömlöshet i 48 timmar och där i kring flera gånger här ute på landet.

image
Vindarna har ju definitivt minskat i styrka och jag hoppas innerligt att de försvinner helt till kl 19.15 ikväll när mitt plan ska lyfta. Vill inte ha en ”bumby road” i fyra timmar för då behöver jag nog ta två glas champagne och jag är totalt osugen på att ta ens en mun av champagne..

image
En sak vet jag i alla fall och det är att jag INTE kommer att åka i några Converse. Jesus, har fortfarande helt stumma ben som inte är direkt behagligt. Dags att ta fram några ”high heels” igen och förhoppningsvis få tillbaka mina ben:)
Tror att jag ska prova att få till det med min teoretiska fläta, tror inte jag ska fläta det kanske men ska prova att ändra frisyr i alla fall. Om det blir bra kanske jag åker iväg med en helt ny frisyr:
image
Får göra ett tappert försök helt enkelt.. Har ju tid på mig, kommer inte åka så tidigt till Arlanda. Ska inte shoppa, ska inte äta middag där och då finns det ingen anledning att sitta där själv flera timmar och bara vänta. Ska bli så otroligt skönt att få somna till vågorna i natt och vakna upp till sol och värme.
Måste bara informera om de kommande dagarnas väderprognos för Marbella:
Onsdag 24 grader
Torsdag 26 grader
Fredag 27 grader
Lördag 24 grader
Ja, sol såklart.. Längtar!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.