Tempohöjning..

image
Lämnade Lilla Gårdshuset med packning strax efter nio i morse – iväg till Waldemarsudde för dagens första möte. Fullständigt ljuvlig morgon i slottsparken och mötet gick som förväntat.
Efter mötet åkte vi till Rosendal för en kombinerad lunch och konkurrentanalys.. Det är väldigt fint och vi skulle gärna ha deras Orangeri men maten var under all kritik.
Valde Risotto med säsongens primörer, den påminde mer om en rissoppa med överkokta grönsaker.. Där har dom att jobba på..

Sedan raka spåret ut till Bullerbyn och möte i vår lilla bostadsrättsförening image
Tyvärr blev det väderomslag typ 10 minuter efter jag kom hit så något möte ute i gräset blev det inte. Var ett bra möte och vi gick igenom ditt & datt, ny ordförande är Lars och Ellen kommer sköta all ekonomi. Check:)

Har packat ihop hälften av de saker jag sålt på Tradera som ska skickas iväg nu idag. Har hunnit lägga upp fyra nya annonser och till och med hunnit få några bud. Till skillnad från helgens lite mer lugna takt har det varit full fart framåt i dag. Nu ska jag slå in en liten present och bege på mig ett litet måndagskalas..
image
Anton fyller år, ska dit en kort sväng och på vägen skicka paket och köpa Coca-Cola..
Har ju varit borta härifrån en vecka så har en hög med post att ta hand om sedan oxå..
Ja, sysslolös kommer jag inte vara i alla fall.

Nu ska jag ”piffa” till mig lite snabbt och sedan ge mig iväg..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.