Vackra bilder..

image
Har ju fått en ”hang up” på elefanter, både för att de är så fina och coola men framförallt för att de sägs bringa lycka. Den här bilden tyckte jag var så himla fin..

Ser just Fredrik Reinfeldt intervjuas efter det dåliga valresultatet för Moderaterna. Han behöver nog oxå omge sig med lite elefanter. Jag tycker att han sett så otroligt olycklig ut de senaste åren, allt finns i hans ögon. Spelar ingen roll hur han låter, vad han säger för ögonen säger alltid något helt annat.. Han verkar både trött och ledsen:(
Inte många månader kvar till Riksdagsvalet, jag undrar om han innerst inne vill fortsätta vara statsminister i fyra år till. Ur ett politiskt perspektiv vill han såklart det men jag undrar om han vill det ur ett personligt perspektiv. Helt & hållet mina spekulationer men tror tyvärr att det ligger i alla fall några korn ”sanning” i det..

image
Han som så många andra är nog precis som hunden extremt lojal och trofast sitt uppdrag och dess ansvar. Han har ju tappat många av sina ”bundsförvanter” och den ”nybyggaranda” som drev Reinfeldt, Borg & Co för sådär 10 år sedan känns avlägsen. Anders Borg har länge pratat öppet om att han inte längre vill fortsätt som Finansminister och mycket av Moderaternas framgång bygger på honom & hans kompetens. Kvar blir då Fredrik, ännu tröttare och säkert oxå ännu mer ”ledsen” och lite ensam på något sätt. Envisa rykten säger att han har en relation med Nyamko Sambuni, hoppas det är sant eller i varje fall att han har någon att dela allt med..

Har betat av det sista på To Do listan, check på det som skulle vara klart innan helgen var slut. Nu ska jag se ett avsnitt av någon engelsk serie på SVT, verkar riktigt bra. Efter det ska jag och mina stackars fötter sova:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.