Reparation..

image
I morgon kväll när jag kommer tillbaka till Bullerbyn ska jag ge mina fötter, ben, armar & ansikte ett riktigt reparationsjobb. Scrub, fotvård och allt man tänka sig – känner verkligen att jag behöver det. Fram med pepparmint scrubben för fötterna och allt annat, ska nog undvika långa promenader i Converse några dagar, känns rejält i både fötter och ben ikväll.

image
Har tvättat klart och det är bara några tunikor som inte går att tumla som hänger kvar för att torka. Riktigt så här charmigt hänger de inte men ändå.. Såg i TV-tablån att det var ett avsnitt av Familjen Kardashian kl 18.00 idag. Med tanke på gårdagens frågeställning så tittade jag så klart på det. Om jag inte förstod vad det var som var intressant med dem innan så gör jag det ännu mindre efter att ha sett ett avsnitt, men det är väl det som kallas media-fenomen. Tittare måste de ju ha med tanke på hur mycket pengar de skrapat ihop..

image
Idag har jag oxå ordnat så att jag i teorin i alla fall kan ha en lång fläta som jag ju ”drömt” om den senaste tiden. Vi får se om jag lyckas få till det, kommer nog behöva öva lite innan det ser presentabelt ut:) Verkade lätt där och då men så är det alltid, visar sig nästan alltid vara svårare när man ska få till det egen hand. Får väl helt enkelt öva tills jag kan..

Längtar något otroligt efter Marbella och vårt hem där, undrar om det skulle kunna gå att klämma in en resa dit på sisådär 5-6 dagar. Måste kolla upp det, hade varit otroligt skönt för kropp & själ..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.