Försommar & bröllop..

image
Nästa lördag har vi vårt första sommarbröllop på Fredriksborg:) Detta första av ett gäng bröllop de närmaste månaderna och nu börjar förfrågningar för 2015 komma. Jag fullkomligt älskar bröllop, det är bara kärlek & lycka över hela alltet och hos alla. När man är i min ålder får man inte längre några bröllops inbjudningar i brevlådan tyvärr.. Men i år är ett undantag för jag ska faktiskt få gå på ett riktigt härligt fint & underbart bröllop i augusti:)

I år har vi varit gifta i 20 år, om några veckor är det bröllopsdag. Då 1994 gifte vi oss i Seglora kyrka på Skansen med fullt ställ, skulle vi gifta oss nu skulle jag ha en helt annan inramning..
image
Det här såg ut som något jag skulle älska att ha om det var jag som gifte mig nästa lördag:) Inte de där fullständigt svindyra och obekväma benvita sidenskorna jag hade 1994.. Kommer fortfarande ihåg skoskavet..

image
Helst skulle jag ha bröllopsmiddagen i ett Orangeri och väldigt enkelt & stilrent. Tror att jag är väldig typisk, det är väldigt stor skillnad på att vara en lite yngre första gångs brud och en ”gammal” brud:) Missförstå inget, det är inte aktuellt med något bröllop för mig, är ju redan gift:)

Köpte inga pioner till mig själv, var ju bara på ICA, förvisso hade de pioner.. Insvepta i plast och kändes inte som sådana pioner jag ville ha.. Resten av utbudet var väldigt typiskt ICA blommor så det blev inga. Det absolut vackraste blommorna man kan tänka sig är ju de man kan plocka själv helt gratis..
image
..dock inte på Grev Turegatan tyvärr..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.