Tack Sofia!!

image
Vaknade i det lånade lilla gårdshuset vid 08.00 som planerat och det här är vad jag ser när jag tittar upp i taket. Så fint, tycker jag. Det första som slår mig är vilken trevlig kväll Sofia & jag hade igår. Det var så otroligt kul att träffa henne och vi hade minst sagt en del att prata om. Nu har vi lovat att det inte ska ta sådär ett år innan vi ses igen. Om allt funkar kanske det till och med blir i Marbella i september:)

I dag är en mötesintensiv dag med flera möten. Först två nu med start 09.30 sedan ska Ellen och jag ha lönegenomgång vid 16.00 så att hon kan ta över all löneadministration efter det.

Dags att sätta full fart om jag ska hinna i tid till mötet.

Kram

En reaktion på ”Tack Sofia!!”

  1. Tack själv! Jösses vad tiden går fort när man har så trevligt sällskap. Och hur mycket bubbel som går ner när man bara sitter och pratar, även om jag visst fick med mig en släng hem 😉
    Håller tummarna för en massa, beundrar dig för mer och hoppas på nya skor till hösten.
    Kramar i massor!
    S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.